Prima pagină»Blogul utilizatorului» Diabetul: cum redobândim sănătatea pierdută?

Diabetul: cum redobândim sănătatea pierdută?

Bună ziua! Mă numesc Alina Burcă, am 46 de ani. Lucrez în calitate de tehnolog-șef al controlului calității la o fabrică de produse de cofetărie, am doi copii și un nepot minunat (și o nepoțică e gata să apară). Consider că viața mea este cu adevărat plină de bucurie și lumină. Dar nu a fost așa mereu – doar vindecarea de diabet mi-a permis să-mi văd viața altfel.

În asemenea cazuri se obișnuiește de a începe cu istoria bolii... Ce să zic, m-am îmbolnăvit de diabet la 29 de ani. Cel mai amuzant este că, deși lucrez la o fabrică de produse de cofetărie întotdeauna am fost indiferentă față de dulciuri, și aceasta s-a transmis copiilor mei, Și ei, toată viața, preferă să mănânce un castravete marinat decât o bomboană de ciocolată. Totuși, obiceiurile alimentare m-au ”lovit” din altă parte – întotdeauna adoram salamurile, cremvurștii cu ketchup (îmi amintesc că am încercat pentru prima oară exoticul hot-dog prin anii ’90, după ani de mâncare pe cartelă, și m-am îndrăgostit de el pentru totdeauna), iar dacă era ceva afumătură sau pui la rotisor atunci nici nu-mi puteam dori ceva mai bun. Noi am instalat un aerogrill chiar și acasă, iar atunci eu mi-am dat frâu dorințelor: ba coceam un pește, ba o pasăre, întrun cuvânt, era sărbătoare în fiecare zi.

Desigur, am început să adaug în greutate, dar aceasta nu nă neliniștea prea mult, cu atât mai mult cu cât soțul spunea că eu sunt cea mai frumoasă pentru el, și că o femeie trebuie să aibă o poftă de mâncare bună. Activitate fizică nu prea – la serviciu oboseam așa, încât ajungeam acasă și-mi era groază să mă gândesc să mai fac ceva. În rest totul era în normal, nu fumam, nu beam alcool...

N-am să povestesc cu lux de amănunte, dar, cred, că asta este un lucru cunoscut multor bolnavi de diabet. Mai întâi începi să obosește peste măsură, dar dai vina pe stress, pe muncă, pe vârstă, la urma urmei. Ei, și faptul că amețeam și mi-era somn permanent, dădeam vina pe ecologia proastă, pe imunitatea scăzută, pe orice.

M-am speriat când greutatea a început să-mi scadă fără nici un efort din partea mea. Mai întâi m-am bucurat că iarăși încap în blugii mei vechi, dar apoi am înțeles că aceasta este un pic cam straniu... Am început să beau multă apă și, mă iertați, să merg mult la toaletă. În final, când am găsit o perioadă mai liberă, am mers la medic. Terapeutul m-a trimis la endocrinolog, am dat toate analizele și am aflat că am diabet zaharat, gradul 2, nedependent de insulină, dar, după cum mi-a spus grav medicul, nu se știe cum va evolua boala.

Prima mea reacție a fost să spun că așa ceva nu poate fi! Ieri totul era normal, iar astăzi deja trebuie să schimb totul, să-mi schimb viața cu 100% ca să fiu cât de cât în ordine.

Probabil, aceasta a fost cel mai greu, să accept că sunt necesare schimbări și că trebuie să le fac neapărat. Am avut, totuși, un gând cu păcat, că mai bine n-aș fi aflat diagnosticul, dar trebuia să continui să trăiesc!


Să lupți cu diabetul înseamnă, în primul rând, să lupți cu tine însuți!

Tratamentul meu a început cu preparatele tradiționale pentru normalizarea nivelului glicemiei (zahărului) din sânge, schimbarea regimului alimentar, încercări de a face gimnastică... Să spun drept, nu ieșea mare lucru. În deosebi asta era din cauza că mă cruțam mult, îmi părea că nu pot, fizic nu pot, să mă ridic și să pactic vreun sport. Chiar și exercițiile zilnice mi se păreau o povară de mucenic! Și chiar serviciul, la care țin mult, nu-mi mai aducea nici o bucurie.

Tot universul mi s-a concentrat în indicatorii testelor de glicemie. Dacă nivelul glicemiei (zahărului) era aproape de normal, atunci eu puteam sa mai fac câte ceva, dar dacă rea mărit, atunci totul se termina, aveam depresie până la sfârșitul zile. Îl verificam permanent și repetat, de parcă mă târguiam la piață. Iar foile de boală urmau una după alta.

Cred că mulți au trecut prin ceva absolut asemănător, ba chiar și cu complicații, de exemplu cu ulcerații diabetice sau cu înrăutățire a vederii...

Dar acum nu aceasta este important, ci faptul că am făsit o modalitate de a mă ajuta să scap de diabet! Până de curând aceasta părea absolut irealizabil, totuși, acum o asemenea soluție există.

Despre SugaNorm am aflat întâmplător – stăteam, murind în sinea mea, șa coadă la magazin și am auzit cum discutau două femei despre faptul că mama uneia dintre ele a scăpat de diabet. Desigur, nu e bine să tragi cu urechea, dar n-am putut să mă abțin. M-am apropiat, mi-am cerut scuze și am întrebat despre ce fel de soluție vorbeau. Iată, atunci am auzit despre SugaNorm.

Nu este un medicament, în sensul obișnuit, ”chimic” al acestui cuvânt, ci este o soluție naturală. Substanța-cheie a acestei soluții, riboflavina, contribuie la defalcarea glucozei și producerea de hormoni. Conține un număr mare de antioxidanți, vitamine și microelemente. La fel, conține acizi organici, care contribuie la asimilarea vitaminelor, la normalizarea funcției tractului digestiv, la creșterea imunității. De asemenea, soluția conține polifenoli și flavonoide, scade nivelul glicemiei, crește nivelul lipoproteinelor cu densitate înaltă, lichefiază sângele, are o acțiune antioxidantă și ajută la prevenirea multor procese inflamatorii caracteristice diabetului.

Când doar am început să-mi administrez preparatul, nivelul glicemiei (zahărului) a început să scadă treptat la fiecare verificare. Iar mai apoi (când am ratat în mod special câteva porții, ca să verific ce se întâmplă), s-a dovedit că zahărul se află în limitele normei (mai aproape de limita de sus, dar aceasta era bormal!), chiar și fără o administrare suplimentară a SugaNorm: Concomitent am remarcat că mi s-a normalizat tensiunea, care era totdeauna un pic mai ridicată.

Preparatul se ia foarte simplu – câte 1-2 capsule pe zi. Rezultatele vor apărea deja după prima săptămână (cel puțin la mine așa a fost), dar important este să treceți cursul de tratament în totalitate, toate 30 de zile, și să faceți asta de două ori pe an. Fac asta deja al treilea an și la toate analizele nivelul glicemiei (zahărului) este în ordine și neschimbat.

De aceea eu pot cu să afirm cu conștiința curată: diabetul se tratează și pentru asta nu trebuie să mergi în Izrael, SUA sau în altă parte. Comand de pe site-ul oficial, iată LINCUL CĂTRE SITE-ul acesta, coletele nu se pierd, ajung repede. Dacă cineva se îndoiește, plata se face doar după livrarea comenzii. Chiar și mie nu mi-a fost complicat să mă descurc.

În general, dragi prieteni întru nefericire, avem posibilitatea să ne vindecăm! Și ar fi prostește să nu profităm de ea – este ca o a doua șansă de însănătoșire, pe care o primim. Dar, desigur, este important nu doar să tratăm diabetul, dar și să ne gândim la aceea, cât de bună este viața noastră, și cu câtă neglijență ne comportăm față de ea! Protejați-vă sănătatea și bucurați-vă de viață!

Comentarii:

Loretta Albu
03.03.2017
dna Ana! Vă felicit că ați scăpat de diabet. Cu dreptul omului care a trecut prin absolut același lucru, în deosebi despre depresie este adevărat, pot să spun că SugaNorm este salvarea noastră. Și nu obosesc să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru ziua în care am aflat despre el.
Elena Nisipeanu
03.03.2017
Acest articol chiar mi-a trezit speranța... Dar spuneți-mi, are vreun sens s-l iau în cazul diabetului de tip 1, plus că sunt dependentă de insulină din copilărie?
Dorin Miroiu
03.03.2017
Elena, are! Și eu am fost cu același diagnostic. Și m-am făcut bine. Acum, în fiecare an fac toate analizele, iau SugaNorm pentru a preveni recidiva. Mă simt bine, până acum am pe undeva seringile nedesfăcute, două glucometre. Apropo, dacă cineva are nevoie, scrieți în comentarii, o să le dau.
Marina Polonezu
05.03.2017
Elena, și eu pot să confirm, Am avut patologie pituitară din naștere, nu aveam alte variante, doar insulină. Cândva o să-mi spun povestea mai amănunțit, dar până una-alta voi spune că m-am tratat cu ajutorul SugaNorm, nu mai am nevoie de glucometru
Vlad Toboșaru
11.03.2017
Toate astea sună bine, dar oare pot avea încredere... bine, o să încerc, oricum nu e mai scump decât pastilele
Parascovia Vlas
11.03.2017
Iată diabetul – nu-i diabetul. Asta pot să spun pe scurt despre SugaNorm. Este cu adevărat o soluție uimitoare, nu așteptam un asemenea rezultat! Mă bucur enorm de mult.
Dorina Petreanu
12.03.2017
Soacra mea e bolnavă de diabet și nu vrea să ia pastile. Oare poate s-o ajute SugaNorm???
Maria Toderașcu
13.03.2017
Dorina, comandați, desigur, treuie salvat cumva omul. Eu am avut o mătușă tot așa, nu voia să facă nimic – mânca prăjituri ca una sănătoasă, bea alcool... din păcate n-am reușit să facem nimic atunci, eu nu stiam atunci despre SugaNorm...
Dumitru Ticu
17.03.2017
E o soluție de nădejde, am verificat-o pe mine. Aveam tipul II, cu complicații. Am o întrebare: pot să-i dau copilului SugaNorm? Soția mea are predispoziție ereditară spre diabet, eu tot am avut, acum ne e frică.
Jeanne Achiței
21.03.2017
Dorin, oferta cu seringile mai este valabilă? În ce oraș sunteți?
Oana Cetină
31.03.2017
Ana, mulțumesc pentru publicație!
Eli, totul va fi bine!
Ana Aparu
05.04.2017
Iau de două săptămâni, nivelul glicemiei n-a scăzut brusc, dar scade treptat și stabil.
Margareta Pleșu
07.04.2017
Iar eu deja am terminat cursul de tratament, mie mi-a ajutat FOARTE mult, din nou mănânc și trăiesc ca un om normal! Am terminat-o cu pitele și dulciurile pe bază de fructoză!
Ioana
08.04.2017
Margareta, nu pierdeți simțul măsurii acolo)) Totuși, trebuie să fim mai atenți cu făinoasele și dulciurile.

Iar autorului mulțumesc mult pentru articol! Coletul meu cu SugaNorm a sosit o săptămână în urmă și îl iau conform instrucțiunii, nivelul de zahăr a scăzut până la 4,8 după mâncare și 3,2 pe nemâncate!
Ana Aparu
15.04.2017
Nu pot să nu scriu. SugaNorm este o adevărată salvare pentru noi, pentru diabetici... iar în cazul meu, al foștilor diabetici. Deja de trei zile am nivelul glicemiei pe nemâncate 4,5 și asta-i chiar o minune! Îl recomand tuturor!